Hvordan sette opp Non Woven Bag Making Factory

Egenskapene til ikke-vevd pose er miljøvern, vakker og holdbar, så den blir akseptert av flere og flere mennesker, det er også et hot spot i emballasjemarkedet, så hvordan starte en ikke-vevd posefabrikk, må du starte fra hvilke aspekter , følgende punkter for deg å referere til.

1. Gjennomfør markedsundersøkelser for å finne målkundene dine.For tiden er de viktigste bruksområdene for ikke-vevde poser: klesposer, handleposer for supermarkeder, gaveposer og matemballasjeposer.

2. Når du har identifisert din hovedkundebase og produkttype, må du velge utstyr.For tiden er våre ikke-vevde veskemaskiner hovedsakelig delt inn i to kategorier.Den første typen er vanlig ikke-vevd veskemaskin, som hovedsakelig brukes til ikke-vevde flate lommer, vestvesker og håndvesker.De gjeldende materialene er hovedsakelig normalt ikke-vevd stoff, den andre typen er boksposemaskin, som hovedsakelig brukes til vanlig ikke-vevd og laminert ikke-vevd. De gjeldende materialene er vanlige ikke-vevde og laminerte ikke-vevde. Relatert støtteutskriftsutstyr, hovedsakelig flexotrykk, silketrykk og offsettrykk.

3. Bestem investeringsbudsjettet og kapasitetskravene, og velg deretter det endelige utvalget og forholdet mellom utstyr.

4. I henhold til gulvplass og kapasitetskrav til utstyret for å finne en passende fabrikk.


Innleggstid: 25. april 2022